WDM

doordacht renoveren

Renovatie van een badkamer

Deze badkamer werd gerenoveerd van A tot Z. Eerst werden de oude badkamermeubelen verwijderd. Nadien werden ook de bezettingen, vloeren en plafonds verwijderd. De sanitaire en elektrische voorzieningen werden verlegd om beter aan te sluiten aan de ruimte en de gewenste inrichting van de klant. Achtereenvolgens werd de nieuwe vloer gelegd en de muren bezet. Ten slotte werden er nieuwe badkamermeubelen voorzien en opnieuw betegeld.

Renovatie van een voorgevel

Deze voorgevel werd door WDM volledig afgebroken. Er werden enkel nieuwe ramen geplaatst en alle dorpels werden vernieuwd. Daarna werd de hele nieuwe voorgevel goed geïsoleerd, bezet en tot slot voorzien van een nieuwe gevelsteen. Door een goede communicatie met de klant, heeft deze zo weinig mogelijk hinder ondervonden van deze zeer ingrijpende veranderingen.

Nieuwbouw garage

Dit keer geen renovatie, maar een nieuwbouw garage. Voor deze klant werd de oude garage volledig afgebroken en een nieuwe garage opgetrokken. Dit project werd van begin tot einde door WDM uitgevoerd. Tijdens deze werken was er regelmatig overleg met de klant nodig. Op deze manier tracht Doordacht Renoveren ervoor te zorgen dat er snel kan worden bijgestuurd. Door tijdig terug te koppelen naar de klant over de evolutie van de werken kon er iedere keer bijgestuurd worden. Op deze manier kwamen we tot een resultaat waar alle partijen tevreden over kunnen zijn.

Renovatie vloer

Voor deze klant moest de vloer moest grondig gerenoveerd worden. Er was sprake van verzakkingen en zelfs de waterkering bleek gescheurd te zijn. Door een grondige analyse van het probleem en onze kennis hebben we dit probleem voor de klant kunnen oplossen. We maakten ineens van de gelegenheid gebruik maken om extra te isoleren. Nadien werd de volledige vloer voorzien van nieuwe tegels en bijpassend voegwerk.